Hösten är här och med den följer mängder av härliga mässor, konferenser och events. Hur säkerställer du att du skiljer dig ur mängden och blir ihågkommen den här gången? Ett hett tips är att strunta i onödiga småprylar som pennor och dyra visitkort – satsa istället på att ge dina deltagare något som lever kvar. Bjud på ett logoband istället!

Först och främst: låt oss reda ut vad exakt vi menar när vi säger “logoband”. Jo, ett logoband är precis vad det låter som – ett tåligt, flexibelt och snyggt band med din företagslogotyp eller annan önskad text tryckt på sig. Bandet är perfekt att använda när det drar ihop sig till större sammankomster där det finns ett behov att identifiera deltagarna. Bara dela ut ett logoband med tillhörande namnlapp eller passerkort.

Hur många konferenser har du inte själv besökt, uppklädd i dina bästa kläder bara för att bli mött av en säkerhetsnål och en plastficka som du förväntas fästa på bröstet? Onödigt tillkrånglat och framförallt för kvinnor inte alltid det smidigaste heller med tanke på eventuella urringade blusar eller klänningar. Genom att istället satsa på ett logoband säkerställer du alltså att din lösning är inkluderande för samtliga deltagare, oavsett kön.

Produktionskostnaden för logoband är relativt låg, framförallt jämför med reklammärkta pennor eller dyra visitkort, så du kan med fördel beställa större mängder och ta med dig. Logobanden väger nästan ingenting så de är lätta för vem som helst i ditt team att transportera till konferensanläggningen eller möteslokalen. Förutom att alla deltagare på konferensen, mässan eller mötet får en smart produkt att ta med sig hem, så kan du med fördel även utnyttja tillfället och passa på att ta med dig större mängder band och dela ut som en trevlig present när du minglar med dina kunder eller nätverkskolleger.

Vilket budskap vill du nå ut med? Tryck det på ditt logoband!

Lycka till med dina möten i höst!