Social media marketing.ä, PR-insatser, marknadsföringskampanjer, CRM-system som krånglar och hakar upp sig. Ibland är det lätt att tappa geisten i det aktiva varumärkesarbetet, men håll ut! Även om du inte kan göra allt på en gång och får leva med insikten att vi alla tvingas då och då att acceptera det förhatliga uttrycket “ta en dag i taget”, så finns det mycket du kan göra med små knep för att skapa en stor effekt.

Här kommer tre enkla, men effektiva sätt som för de flesta företag går att applicera direkt. Allt du behöver är en rejäl dos snygga nyckelband som du kan placera ut. Och här är ställena där du ska placera ut dem:

1.I lobbyn eller er entré. Första intrycket är bestånde. Make it count. Se till att dina besökare förstår vart de har kommit genast när de kliver in i entrén.

2.På toaletterna. Jasså, du tycker att det är ett konstigt knep? Och hur många selfies med en badrumsspegel såg du senast när du scrollade ditt Instagramflöde? Vi ska inte djupdyka i orsakerna bakom vårt narcissistiska beteende i den här texten, utan låt oss idag nöja oss med att konstatera att badrumsselfien har kommit för att stanna. Varför inte göra en läcker selfievägg på era toaletter? Måla eller dekorera i någon läcker färg, och sätt upp en skylt med rolig text i anslutning till nyckelbanden. För självklart bjuder du ju dina gäster på ett när de ändå dokumenterar sin vardag (toalettbesök?!).

3. Det tredje och sista, men ack så givna stället att placera ut nyckelbanden på är så klart vid kaffemaskinen. Få saker är så läckert som kontrasten mellan svart kaffe, metallictonerna på kaffemaskinen och den oväntade färgklicken från dina nyckelband! Varför inte uppmuntra dina anställda och besökare att ta den snyggaste nyckelbandsbilden? Kom på en lämplig hashtagg som passar just ditt varumärke, sedan har du bara ett problem kvar: att säkerställa att du beställt tillräckligt många nyckelband. De lär nämligen gå åt!