Nyckelband och logoband med tryck finns numera i många olika utföranden. Vad som tidigare setts som en billig produkt som man skaffade till klassresan, mässan eller konferensen har utvecklats till en intressant marknad. Dagens nyckelband går att få i många olika designformat och färger, självklart går det även att anpassa prisklassen efter din budget så att du hittar något som passar just dig. Välj mellan budget, standard eller lyxigare varianter. Här har vi samlat smått och gott om varje prisklass och vad som är klokt att tänka på innan du gör din beställning!

Prisklass budget

Har du en begränsad budget gör du klokt i att fundera på vilka parametrar som är viktigast för dig. Är det att du ändå får en fin färg på banden eller kan du tänka dig en mer neutral färg till förmån för högre säkerhet och en smidigare användarupplevelse?

Prisklass standardutförande

För dig som tänker köpa nyckelband eller logoband med tryck och har viss budget att röra dig med så rekommenderar vi att satsa på att nyckelband eller logoband med högre säkerhet. Kika gärna efter så att det band du beställer har en löstagbar säkerhetsanordning som gör det lätt att knäppa upp/knäppa fast bandet när det behövs. Du kan med fördel även satsa någon egen färg på bandet!

Prisklass lyx

Är du beredd att satsa lite mera så får du inte bara ett högfunktionellt och säkert nyckelband, nu har du även fler alternativ att välja emellan. Kanske ska du ha en extra slitstark canvas till bandet, eller vill du rentav ha en lyxigare, lite silkigare variant med glans? Vågar du gå lite längre och välja en reliefeffekt på ditt tryck som säkerställer att din logotyp verkligen syns? Endast fantasin sätter dina gränser! Det går också bra att beställa de lyxigare banden med metalldetaljer istället för plast, som oftast är det vanliga leveransalternativet.